KAUNIS VOIVEITSI JOKA EI SOTKE PÖYTÄÄ + ARVONTA

23. maaliskuuta 2018


Ihanaa perjantaita! ♡ Tulin vain vinkkaamaan Ig:ssä käyntiin pyörähtäneestä arvonnasta, jossa arvomme Magisson kanssa kaupallisessa yhteistyössä upean Maria Kivijärven muotoileman Balance-voiveitsen! Tämä on mun oma lemppari ja myös virallinen Suomi-100 tuote.


Voiveitsi on ihan super kaunis ja sottaamaton - sen voi asettaa pöydälle niin, ettei se leivän voitelunkaan jälkeen sotke pöytää. Tää tuli meille todellakin tarpeeseen, koska inhoan pöydällä lojuvia voiveitsiä, mitä sinne tuppaa jäämään sotkemaan. Tämän katselu pöydällä ei haittaa tarkkaa silmää, päinvastoin!

Veitsi on aivan superhyvän tuntuinen käteen, ihan kuin se olisi juuri omaan käteen valettu. Katselin Iittalan vastaavaa voiveistä ennen kuin törmäsin tähän Balanceen ja nyt olen tyytyväinen, että en ostanut Iittalaa päätäpahkaa, sillä tämä on mun mielestä kivempi!

Meillä Suomessa osataan kyllä muotoilu ja nämä Marian luomat tuotteet ovat hyvä esimerkki siitä! #finnishdesignRentouttavaa viikonloppua ja käyhän ottamassa Instassa arvonta haltuun, aikaa osallistua on 30.3. asti!
Lähetä kommentti

FOLLOW ME ON INSTAGRAM @MIIASAARIN

© SWEET BITES. Design by FCD.