VAPAAPÄIVÄN TÄYDELLISET RICOTTA PANNUKAKUT

20. helmikuuta 2018



Mikä oikeasti voisi olla parempi kuin vapaapäivän dinnerinä täydelliset, höttöiset pannukakut? Ei varmasti mikään, paitsi se, että näissä pannareissa on ihanaa, täyteläistä ricottajuustoa! Juusto tuo näihin pannareihin kivan koostumuksen ja ainakin mun mielestä nää on ehdottomasti parempia, kuin pannarit ilman ricottaa.

Idean sain mun tän hetken lemppari tv-sarjasta, joka on Avalta keskiviikkoisin tuleva Samassa liemessä! Se on niin täydellinen hyvän mielen "lauantaisarja", uuden jakson yritän nimittäin jättää aina lauantaiaamulle, haha. On ihan parasta laittaa rauhallisena viikonloppu aamuna lempparisarja pyörimään ja syödä samalla aamupala smoothie tai chiapuuro.



Näiden pannareiden kanssa kannattaa tarjota tuoreita ihania marjoja ja esimerkiksi turkkilaista jogurttia, sekä hunajaa! Turkkilainen jogu sopii näiden kanssa täydellisesti, varsinkin kun koko komeuden kuorrutti luomuhunajalla. 

Turkkilainen jogurtti onkin tällä hetkellä yksi mun lemppari raaka-aineista. Tungen sitä joka paikkaan, niin suolaiseen kuin makeaankin.





RICOTTA PANNUKAKUT
    AINAKIN NELJÄLLE



3 kananmunaa
250g ricottajuustoa 
2 1/2dl maitoa
2 1/2dl vehnäjauhoja
1tl leivinjauhetta
1rkl hunajaa
ripaus suolaa




Erottele kananmunista erilleen valkuaiset ja keltuaiset. Yhdistä toisessa kulhossa keltuaiset, ricotta, maito, hunaja ja kuivat aineet. Vatkaa toisessa kulhossa valkuaiset vaahdoksi ja lisää vaahto varovasti taikinaan nostellen. Paista voin kera ja tarjoa marjojen, hunajan ja turkkilaisen jogurtin kanssa.



Aurinkoa ja paljon valoa uuteen viikkoon - lisääntynyt valon määrä on ihaninta just nyt! 

2 kommenttia

  1. Näyttääpä herkullisilta! <3 Missä vaiheessa lisäät tuon ricottajuuston taikinaan?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, aivan ihana kuulla <3 Ricotta tulee samaan aikaan maidon kanssa, korjasin reseptiin! Ihanaa keskiviikkoa!

      Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

FOLLOW ME ON INSTAGRAM @MIIASAARIN

© M I A Creative. Design by FCD.