RESEPTI PAREMPAAN AAMUUN

9. helmikuuta 2018



Parempi aamu syntyy pidemmistä aamu-unista, raikkaasta tuulahduksesta ikkunasta, hymyistä, suukoista, villasukista ja pehmoisesta suuresta neuleesta tai aamutakista. Ihana, myöhäinen breku on myös oleellinen asia tähän komboon - mieluiten sellainen, että voit kaivaa jääkaapista mahdollisemman valmiin, freshin aamupalan ja syödä sen rauhassa lempisarjaa läppärin ruudulta katsellen. Ei kiire minnekkään.

Saatoit huomata jo uutisen Instasta tai Facebookin puolelta, ja jos et, kerron sen täälläkin: voin ylpeydellä kertoa olevani Voimaruoka brändilähettiläs 2018! Tervetuloa seuraamaan vuottani joka tulee pitämään sisällään eniten ikinä ihania smoothieita ja brekkiebowleja.


Tiesitkö muuten, että mun salainen haave on ollut päästä luomaan reseptejä eri medioille ja tekemään ruokastailauksia? Olen niin onnellinen tästä hetkestä ja siitä, mihin luontevasti olen ajautunut vain tekemällä omaa juttuani. Tämän vuoden aikana tulen luomaan uutta Voimaruoka reseptipankkia ja olen siitä enemmän kuin innoissani!

Tässä kuussa kerron teille Voimaruoan innovaatiosta Kaura Prosta - välipalajauheesta jossa yhdistyvät vatsaahellivät ominaisuudet: kaura ja mustikka proteiinirikkaassa muodossa. Mikä parasta, Kaura Prossa käytetään maailman puhtainta, kotimaista mustikkaa! 

Kaura Prossa yhdistyy todella kätevästi kaikki se, mitä hyvä ja ravitseva aamiainen, ilta -tai välipala kaipaa ja sen voi niin kätevästi yhdistää luonnon jogurttii tai vaikka puuroon!

Lähdin toteuttamaan tätä reseptiä Kaura Pron innoittamana ja lopulta ajatus paremman aamun reseptistä johti suloiseen lusikoitavaan Kaura pro-chiapuuroon joka on kuorrutettu tuorein mustikoin.



KAURA PRO - CHIAPUURO
               KAHDELLE



5dl luonnon jogurttia/maidoton versio
6rkl Voimaruoka chiansiemeniä
1rkl luomu hunajaa
1/2dl Voimaruoka Kaura Pro -jauhetta

kourallinen marjoja
granolaa




Sekoita illalla kulhossa nesteet ja chiansiemenet. Nosta jääkaappiin ja sekoita vartin päästä seosta uudelleen. Anna chiageelin turvota mieluiten yön yli jääkaapissa.

Ota valmis chiageeli jääkaapista ja yhdistä loput ainekset geelin kanssa. Sekoita blenderissä kunnes massa on kuohkeaa ja puuromaista. Annostele tarjoiluastioihin ja ripottele päälle runsaasti mustikoita, tai muita marjoja. 




Millainen on sun resepti parempaan aamuun? Ihania aamuhetkiä just sun viikonloppuun!




2 kommenttia

  1. Tuli hauska yhteensattuma - söin juuri tänä aamuna raakapuuroa aamiaiseksi ensimmäisen kerran - hyvää oli :) Kiva saada sinun vinkkejäsi jatkossa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Marita! ❤️ Olipas hauska yhteensattuma! Huippuihana juttu että vinkit kiinnostaa! :)

      Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

FOLLOW ME ON INSTAGRAM @MIIASAARIN

© M I A Creative. Design by FCD.