PARHAAT PORO-RUISNAPIT

4. joulukuuta 2017


En näköjään meinaa päästä Lappi-teemasta mihinkään, mutta jatketaan tällä kertaa ruoka-aiheisella jutulla. Meillä saapui Lapista poronlihatilaus muutama viikko sitten. Se sisälsi mm. taivaallisen hyvää lämminsavu paistia - osa siitä jäi ruisleivän päälle sellaisenaan ja osasta tein ihania poro-ruisnappeja. 

Nämä on superhelppo ja nopea tehdä, sopisi hyvin esimerkiksi tulevan itsenäisyyspäivän  juhlapöydän herkuksi, tai hieman eteenpäin jo ajatellen joulua ja myös uuttavuottakin. Ihan parasta hyvän kuoharin kanssa!



PORO -RUISNAPIT


Linkosuon Aito Ruissipsejä
rucolaa

200g maustamatonta tuorejuustoa (luomu)
n. 100g lämminsavu poroa
puolikas suolakurkku
pieni puolikas punasipulia
ripaus mustapippuria
ripaus suolaa



Pilko punasipuli ja suolakurkku pieneksi kuutioksi ja sekoita kulhossa tuorejuuston, sekä mausteiden kanssa sekaisin. Anna maustua muutama tunti jääkaapissa. Annostele porotahna ruissipseille ja pilko nappejen päälle rucolaa ja halutessasi suolakurkku ja punasipuli -kuutiota.

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

FOLLOW ME ON INSTAGRAM @MIIASAARIN

© M I A Creative. Design by FCD.