LEVILLÄ OSA 2.

27. joulukuuta 2017


Nyt olisi vuorossa Levin reissun kakkososan vuoro. Uudestaan ja uudestaan voin hyvillä mielin sanoa, että tämä reissu teki mut niin kovin onnelliseksi - uuden kokeminen ja näkeminen, sekä ihanaihana talvinen Lappi on niin lähellä sydäntä! Kumpa tännekkin tulisi kunnon talvi viimein. Ja tulihan se!

Turhaan ennen on vierastanut lähteä noin kauas vaikka vain pidennetylle viikonlopulle - oikeastihan esimerkiksi juurikin tuo Kittilän lentokenttä on niin pienen, vain reilun tunnin lentomatkan päässä Helsingistä, että varmasti tulen tästä eteenpäin reissaamaan pohjoisessa paljon useammin, mieluiten joka ikinen talvi <3 ja ylipäätään mun matkailu helpottui tällä reissulla kerta rytinällä: kärsin aiemmin suuresta lentopelosta ja tämä olikin ensimmäinen lentoni ikinä. Miten on edes mahdollista, että en ole suostunut lentämään aijemmin?Taitettiin matkat edes takaisin Norwegianin siivin, ja voin nyt todeta, että eihän se ollut ollenkaan niin paha! Korkeanpaikan kammoisenakaan ei ilmassa olo hätkäyttänyt, ei koneen ollessa ilmassa edes tajunnut olevansa usean kilometrin korkeudessa.

Silti sen verran luonnottomalta pilvenhattaroiden päällä kulkeminen tuntui, etten ihan heti ole suunnittelemassa monen tunnin lentoja kuitenkaan. Lyhyempiä kylläkin!Koettiin viiden päivän mittaisella reissulla vaatimattomampi, mutta niin symppis pieni hirsimökki, yksi yö iglussa ja kaksi hotellissa keskellä Leviä. Kylpy lämpimässä poreammeessa keskellä mitä lumisempaa ja kauneimpaa maisemaa, saunasta vilvoittelu upeissa Levin maisemissa isolla omalla terassilla. Porohamppari idyllisestä Poro-Nilistä ja ihana ravintolakokemus Aurora Sky`ssa. Monta huskya ja koirasutta. Pusutteleva Taigo-poro ja vauhdin hurmaa valjakon kyydissä. Monia monia ystävällisiä ihmisiä hotellien vastaanotoissa, lentokentillä, busseissa kuin ravintoloissakin.Viimeiset yöt yövyimme siis Break Sokos Hotel Levissä - vierailusta jäi tosi hyvä mieli, meitä oli mm. muistettu pienellä herkkulautasella kun saavuimme huoneeseemme. Näinkin pienellä eleellä on valtavan suuri vaikutus! Ensimmäisenä aamuna kun olimme aamiaisella, huoneemme oli käyty siistimässä ja vaihdettu puhtaat pyyhkeet. Sänkykin oli pedattu. Oli mukava palata aamupalalta huoneeseen.Yövyttiin saunallisessa Ruska huoneessa, jossa on niin upean iso terassi ja vielä upeammat maisemat suoraan rinteille. Saamamme huone oli ihana yllätys!

Viimeisenä iltana illallistettiin hotellin omassa ravintolassa, Kiisassa. Illallinen ja kaneli-kerma leipäjuusto jälkkäri lakoilla oli ihan paras päätös lomalle.

Pian on päästävä uudestaan, lämmin kiitos Break Sokos Hotel Levi, me viihdyttiin loistavasti <3


Kuvat Kiisasta : STAY FRESH / Marianne 
Yhteistyössä Break Sokos Hotel Levi

Lähetä kommentti

FOLLOW ME ON INSTAGRAM @MIIASAARIN

© SWEET BITES. Design by FCD.