VIHREÄ VOIMASMOOTHIE

2. marraskuuta 2017








Haaveilen jo ihan hirveästi pysyvästä lumesta ja sellaisesta pienestä pakkasesta - puhtaanvalkoinen, hentokin lumikerros maassa tuo vaan joka ikinen kerta niin hyvän fiiliksen ja rakastan sitä valoisuutta jonka se tuo tullessaan. Myös hiljaa hiipivät joulufiilikset jo kaipaavat lunta. Oon poltellut kynttilöitä jo ensilumesta saakka kasapäin ja vähän olisi jo mielessä kausivalojen viritteleminen, mutta ehkä maltan vielä mieleni. Onneksi pian häämöttävä Levin loma on jo tosi lähellä, sekä uudet inspiroivat projektit pitävät mielen virkeänä!

Viime viikolla surautin blenderissä aika superin smoothien ihan näppituntumalla, ja koska kerrankin onnistuin tekemään oikeasti hyvän makuisen vihersmoothien jaan sen ainesosat nyt teillekkin! Heitin smoothien vähän sitä sun tätä ravitsevaa, enkä mittaillut määriä sen kummemmin. Mehun suhde kannattaa pitää suhteessa muihin aineksiin suht suurena, jotta smootista tulee sopivan juotavaa. Taannoinen loma Rovaniemella Arctic Lightissa ja Sara La Fountainin suunnittelema aamiainen kieltämättä sai aika suuren inspiraation päälle smoothiekokeiluiden suhteen. 





VIHREÄ VOIMASMOOTHIE


sokeroimatonta Bonne Premium 4-hedelmää täysmehua
turkkilaista jogurttia
Voimaruoka vaniljaa
viherjauhetta
mangoa+pinaattia pakkasesta
pari passionhedelmää
päärynää
mulperinmarjoja
pellavansiemen rouhetta
chiaa

Blendaa kaikki blenderissä sekaisin ja nauti!




Tämän voimasmoothien voimalla ei väsymyskään enää paina pimeyden keskellä niin paljon, ja tätä nauttimalla saat aimoannoksen vitamiineja ja kaikkea hyvää yhdellä kertaa keholle ja mielelle <3

Lämpöä loppuviikkoon!

2 kommenttia

  1. Oooo!! Ihanan talvisia kuvia! Tykkään! Smoothie näyttää niin hyvältä, että kokeilen sitä heti!! :)

    Terkuin, Sami-Petteri
    http://www.samipetteri.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos hurjasti! ❤️ Kynttilät tuo kyllä tosi ihanaa talvista tunnelmaa! Tule kertomaan tykkäsitkö smoothiesta :)

      Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

FOLLOW ME ON INSTAGRAM @MIIASAARIN

© M I A Creative. Design by FCD.