SESONGIN UUTUUS GLÖGI

10. marraskuuta 2017


Sesongin ensimmäisenä glögi uutuutena maistelin kiinnostavaa Lapin Maria luomu inkivääriglögiä. Rakastan inkivääriä, joten tämä oli ihan ehdoton maisteltava - ja mielellään ekana tänä vuonna! Seuravaavana vuorossa on samaisen valmistajan Revontuli vanilja-mustikkaglögi. Sitä olenkin kuolannut jo kaupoissa, mutta toistaiseksi se on vielä jäänyt sinne. 

Näistä Lapin Maria glögeistä tekee kiinnostavan myös se, että ne ovat luomulaatuisia ja ne tehdään ihan oikeista marjoista ja mausteista, joiden viljelyssä ei ole käytetty kemiallisia torjunta-aineita tai lannotteita. Inkivääriglögi on tämän vuoden uutusmaku tyrniglögin rinnalla, jota en ole vielä ehtinyt maistaa. Tämä inkivääri maistui tosi hyvälle kyllä, mutta ehkä vähän poltteli jännästi kurkussa hörppimisen lomassa.

Tuntuu että tänä vuonna on glögi uutuksia on tullut hurjat määrät, mikä tietenkin on vain kiva! Etenkin näitä luomuja kaipaisin lisääkin. Tämän vuoden Blossa pitää myös testata joka vuotiseen tapaan - siinä onkin ilmeisesti vähän samanlaiset tunnelmat kuin tässä inkivääriglögissäkin, inkivääriä ainakin taisi nimittäin löytyä Blossankin raaka-aineluettelosta!

 Joko siellä on glögikausi korkattu? Glögi saatu PR-toimistolta

Lähetä kommentti

FOLLOW ME ON INSTAGRAM @MIIASAARIN

© SWEET BITES. Design by FCD.