LEVI HUSKY PARK + MILJOONA PENTUKUVAA!

27. marraskuuta 2017Levin reissun päätökseksi päästiin vierailemaan Husky parkissa ja matkaamaan ahkiossa vällyjen välissä Munajärven jäällä valjakon viilettäessä edessä. 4km meni niin nopeasti, ihan kuin silmän räpäyksessä! Ei oikein tiennyt pitäisikö katsella maisemia, vai yrittää saada muutama onnistunut ruutu napattua. Olisin voinut istua valjakon matkassa vaikka kuinka kauan! 

4km huskysafari, tuttipullo poron pusuttelu, suloisten huskypentujen rapsuttelu ja upeiden koirasusien ihastelu oli aivan paras päätös loistavasti onnistuneelle matkalle - en ehkä kestä! Parkissa on myös upeita elokuvaeläimiä, joista kuultiin ihania tarinoita. 

Ainiin, nähtiinhän me myös temppuja tekevä punakettu ja tarhaamolta pelastettu Lummikki -naali.

Nyt kirjoittelen tätä jo Helsinki-Vantaan lentokentältä käsin ja nyt on vaan niin onnellinen olo meidän matkasta. Ihanien naskalihampaiden kuvia selatessa läikähtää sydämessä lämpimästi. Levi Husky Park on todella ihana elämyskohde ja voin suositella jokaista teistä käymään siellä. Meidän reissu ei olisi ainakaan ollut kokonainen ilman tätä päätöstä!

Vierailusta jäi lämmin fiilis ja saatiin paljon uutta tietoa! Arktiset rodut on vaan niin lähellä sydäntä, että oli tosi mielenkiintoista kuulla enemmän mm. koirasusista. Kuinka upeita ne olivatkaan! Alkaa jo ikävä olla kotiin omien arktisten luokse, onneksi jo parin tunnin päästä ollaan kotona. <3


Kuvat 1. & 16. STAY FRESH / Marianne 
Yhteistyössä Levi Husky Park

Lähetä kommentti

FOLLOW ME ON INSTAGRAM @MIIASAARIN

© SWEET BITES. Design by FCD.