FRESHI AAMUPALA LAPLAND HOTELS OULUSSA

15. marraskuuta 2017


Näitä kuvia katsellessa voi onneksi todeta, että pian pääsee taas lappifiiliksiin - jo ensi viikolla lennetään leville! Reissun odottelu on jäänyt vähän toissijaiseksi ja pääsi ihan yllättämään kuinka pian pitäisi jo pakata laukut ja suunnitella aikatauluja tarkemmin. 

Täällä vähän pienessä paniikissa ja kaivelin toppatakkeja esiin ja suunnittelen hyvän ja lämpöisen kerraston ostoa. Mikähän olisi joku kivan näköinen, lämmin ja laadukas setti, ehkäpä merinovillainen?
Nyt voin jo paljastaa uusimmat työuutiset, jotka ovat vieneet ajatukset viime viikkoina ja päivinä, eikä aikaa ole jäänyt hirveästi muulle. Sain kiinnostavan tarjouksen jokin aika sitten, ja olen siitä enemmän kuin innoissani: toimin jatkossa sisällöntuottajana ja some strategina - minun kätteni jälkeä voi seurata jatkossa myös Elosen blogissa, sekä sosiaalisissa medioissa! Käy säkin ottamassa Elonen seurantaan Instassa ja Facebookissa. Odotan innoissani jo että saan homman kunnolla pyöräytettyä käyntiin!

Palataan hetkeksi kuitenkin taannoiseen Oulun reissuun ja Lapland Hotels Oulun aamupalaan!


Aamupalalla tulivat hyvin esiin Lapin tuoreet ja raikkaat mauat - brekkien kotimainen kalavalikoima on aivan huippu. Toinen lemppari tällä aamiaisella on mustikkamehu, joka on ihanan aidon mustikkainen ja leipäjuusto lakkahillolla on taivaallinen päätös raikkaalle aamiaiselle!

Kokki paistaa aamupalalla toiveesta munakkaita, jonka väliin voi valita mm. savuporoa. Kahvi ja tee tarjoillaan pöytään, palvelu on huippu tasoa! 


Aamiainen maistui kyllä hyvältä kauniissa ja rauhallisessa miljöössä nautittuna. Mukava päätös ihanalle lomalle <3 

Jos postaus vierailusta Lapland Hotelssissa meni aijemin ohi, löytyy se TÄÄLTÄ

Lähetä kommentti

FOLLOW ME ON INSTAGRAM @MIIASAARIN

© SWEET BITES. Design by FCD.