UUTTA ILMETTÄ KOTIIN DESENION SISUSTUSTAULUILLA

24. lokakuuta 2017


Täytyy myöntää, etten oikein ole ollut tauluihminen ikinä, ennen kuin tajusin, että onhan niitä tauluja monenlaisia - myös kauniin simppeleitä ja tyylikkäitä! Pääsin yhteistyössä julisteita ja kehyksiä myyvän Desenion kanssa valitsemaan meille aivan upeat taulut - arvatkaa kuinka innoissani olinkaan tästä! Melko nopeasti sain valintani tehtyä laajasta julistevalikoimasta ja päädyin kauniin vaaleisiin ja seesteisiin julisteisiin hopein -ja valkoisin kehyksin. 

Valkea pohjaiset taulut tuovat ihanasti lisää valoisuutta muuten hiukan hämärähköön kotiimme - sanoisinko että nämä oli kyllä ihan nappivalinta tänne, valoisuutta ja sen tarvetta ei voi liikaa korostaa!


Valitsin olohuoneeseen kauniin, kevyen höyhen kuvioisen, sekä Gandhin voimalauseen  "In a gentle way you can shake the world"  -sisältävät julisteet, jotka mätsäävät täydellisesti yhteen! Kolmas, ja suurin "Dream" -taulu koristaa makuuhuonetta. Suosittelen kurkkaamaan etenkin ihanat ja minimalistiset teksijulisteet - mulla on hirveä hamstraushimo näihin ja tekisi mieli jo kartuttaa tauluvalikoimaa lisää. Jos mielit muita kuin tekstitauluja, tutustu Desenion koko julistevalikoimaan! 


Lopuksi mulla on teille kiva yllätys: koodilla SWEETBITES saat -25% alennuksen Desenion julisteista (paitsi hand picked -merkityistä), koodi on voimassa 24.-26.10 , joten kannattaa toimia nopeasti! 


Kaupallinen yhteistyö Desenio

4 kommenttia

 1. Ihanan näköisiä! Kivasti korostuu valkoisia yksityiskohtia vasten sitten vähän värikkäämmät jutut. :)

  www.tiiajuutinen.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tiia superisti kivasta viestistä! 😘 Niinpä, ja ihanasti heijastaa esimerkiksi kynttilän liekkiä ym valoja ✨

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Hahaa piti tehdä kuvausjärjestelyjä 😄 Oli vaan väliaikasesti muualla!

   Poista

FOLLOW ME ON INSTAGRAM @MIIASAARIN

© SWEET BITES. Design by FCD.