SYNTISEN HYVÄ MUTAKAKKU

30. elokuuta 2017





Tässä kakussa raaka-aineina on aika hyvä kombo juuri sellaisia aineksia, joista varmasti syntyy hyvä ja ihanan syntisen suklainen mutakakku! Kaiken lisäksi tää on todella helppo ja nopea tehdä - Kunhan ei paista kakkua liikaa, ei voi epäonnistua!

Päälle pursotin Flora vispiä ja tarjosin kakun tuoreiden marjojen kanssa. Ensi kerralla kokeilen tätä kakkua kaikkien ohjeiden vastaisesti maitosuklaaseen, tai puolet maitosuklaata ja puolet tummaasuklaata!


SYNTISEN HYVÄ MUTAKAKKU

200g tummaa suklaata 
200g voita
2dl sokeria
4 kananmunaa
2 1/2dl vehnäjauhoja
1tl vaniljasokeria
1tl leivinjauhetta

Päälle vaahdotettua Flora vispiä
Tomusokeria
Tuoreita marjoja

Sulata voi ja suklaa kattilassa miedolla lämmöllä. Vatkaa huoneen lämpöiset kananmunat ja sokeri vaahdoksi, lisää voi-suklaa seos ja kuivat aineet. Sekoita taikina huolellisesti ja paista voidellussa 22cm irtopohjavuoassa n. 25min 200c. Älä paista liikaa, kakku saa jäädä keskeltä hieman löysäksi!

Jäähdytä kakkua vuoassaan ensin huoneen lämmössä ja anna mahdollisesti olla yön yli jääkaapissa - Näin mutakakku hieman hyytyy lisää kylmässä keskeltä, ja maut tasaantuvat ja mutakakusta tulee entistä herkullisempi.

2 kommenttia

  1. Oi nams! Pitää kokeilla, varmasti onnistuu helposti gluteenittomanakin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kokeile Tiia ihmeessä, varmasti onnistuu myös gluteenittomana! :)

      Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

FOLLOW ME ON INSTAGRAM @MIIASAARIN

© M I A Creative. Design by FCD.