KLASSISEN KAUNIITA SILMÄ -JA AURINKOLASI VALINTOJA

1. elokuuta 2017
 Jo jokin aika sitten pääsin noutamaan Instrumentariumista upouudet silmä -ja aurinkolasit, enkä voisi olla tyytyväisempi valintoihini! Olen aivan ihastunut näihin kumpaiseenkin. Päädyin klassisiin linjoihin ja valitsin silmälaseiksi Jimmy Choon lasit ruskean sävyisin kehyksin ja kultaisin sangoin. Aurinkolaseiksi puolestaan valikoitui Tommy Hilfigerin aavistuksen kissamaiset ja itsellekkin yllätyksenä, punasankaiset ja kehyksetkin ovat punertavaan taittavat. 


 Normaalisti olisin valinnut ehkä vähän tylsästikkin ruskea -tai musta kehyksiset lasit. Alkuun epäröin sävyä, mutta lopulta tykästyin näihin, koska malli näissä vaan on niin ajaton ja tyylikäs! 


 Jimmy Choon silmälasikotelo on muuten ihan mun lemppari - melkein jopa kivempi kuin lasit itsessään, aivan minun tyyliseni! Harvoin käytän silmälaseja muutoin kuin kotona iltaisin, mutta nyt kun ne on päivitetty näin kivoihin ja tyylikkäisiin alan pikkuhiljaa lämpenemään ajatukselle, että voisi näitä pitää joskus muulloinkin!


 Instrulla on usein ihan huippu hyviä tarjouksia, nämäkin lasit ostin todella hyvällä alennuksella ja kun ostin silmälasit, sain kaupanpäälle vapaavalintaiset aurinkolasit vahvuuksilla. Tälläkin hetkellä Instrussa pyörii kamppanja jossa saa kaikki kehykset vähintään -70% alennuksella ja muita etuuksia, kannattaa käydä ehdottomasti kurkkaamassa ja tekemässä löytöjä!

P:S. Niinkuin näistä kuvista voi arvata, meidän uudet kesäkalusteet saapuivat viimeinkin, pitkän odotuksen jälkeen! Näiden kanssa oli ihan hirveästi epäonnea, mutta nyt ne viimein ovat kaunistamassa terassia. Näistä myöhemmin lisää! Aurinkoista tiistaita!


Kaupallinen yhteistyö Instrumentarium2 kommenttia

 1. Ihanat noi lasit! Mulla kun ei ole vielä tarvetta silmälaseille, ei tule hankittua mitään tämmösiä hienoja pokia kun ei rehellisesti tarvitse laseja käyttöön. Olisi hölmöä tilata lasit ilman voimakkuuksia tai esittää 'huononäköistä'.

  https://finnlandsnorsk.blogspot.com/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on kyllä tosi kivat! Sinä onnekas, kun näkösi on hyvä! :) Itselläkin on vain "kevyesti" huono näkö, mutta sen verran kuitenkin että lasit ja piilarit on pakolliset. Kotona pärjää onneksi ilmankin suurimman osan ajasta.

   Poista

FOLLOW ME ON INSTAGRAM @MIIASAARIN

© SWEET BITES. Design by FCD.