TUPLASUKLAA JUUSTOKAKKU VANILJAKIILTEELLÄ

30. kesäkuuta 2017


Ihanaa perjantaita! <3 Me lähdetään huomenna saaristoon reissuun, viimeinkin! Olen odottanut tätä hetkeä jo niin monta kuukautta, että nyt meinaan pakahtua onnesta! Aluksi suunnataan yhdeksi yöksi Kustaviin ja sieltä sitten olisi tarkoitus ajella Nauvoon, mutta tarkempia suunnitelmia ei olla lyöty lukkoon, mennään sinne missä paistaa aurinko. - Reissufiiliksi voi seurata instastoriesista: @miiasaarin

Nyt ennen reissua kuitenkin vielä vähän kakkujuttuja! Perjantain kunniaksi jaan teille aijemmin blogin ihan alkuaikoina vilahtaneen tuplasuklaa juustokakun reseptin uudelleen! - Tää on ihan paras!
Ohh my, kuvaustaidot on onneksi vähän jo kehittyneet näistä kuvista... :D




TUPLASUKLAA JUUSTOKAKKU & VANILJAKIILLE (22cm)


POHJA

180g suklaahippukeksejä (esim. rainbow)
50g voita

TUMMASUKLAAMOUSSE

2dl vispikermaa
170g tummaasuklaata
200g maustamatonta tuorejuustoa
1tl sokeria
1,5 liivatetta


MAITOSUKLAAMOUSSE

2dl vispikermaa
170g maitosuklaata
200g maustamatonta tuorejuustoa
1,5 liivatetta


VALKOSUKLAAMOUSSE

2dl vispikermaa
170g valkosuklaata
200g maustamatonta tuorejuustoa
1,5 liivatetta


VANILJAKIILLE

2,5dl Flora vaniljakastiketta
2 liivatetta 


Aseta leivinpaperi irtopohjavuoan pohjalle ja aseta reunakalvo. Murskaa keksit ja sekoita voisulan kanssa keskenään. Painele seos vuoan pohjalle ja laita jääkaappiin odottamaan. Laita liivatteet likoamaan kylmään veteen noin 10 minuutiksi.

Aloita valmistus tummasuklaa kerroksesta, vatkaa kerma ja lisää joukkoon tuorejuusto, sekoita tasaiseksi ja lisää joukkoon sula suklaa, sokeri, sekä liivatteet. (n.1rkl kiehuvaa maitoa/vettä+liivatteet)

Ota pohja jääkaapista ja valuta ensimmäinen kerros pohjalle. Vie vuoka uudelleen jääkaappiin ja aloita maitosuklaa kerroksen tekeminen samoin kuin ensimmäinen kerros. Viimeiseksi valkosuklaa kerros.

Anna kakun kerroksien välissä olla riittävän pitkään jääkaapissa, jotta saat kerroksista mahdollisimman tasaiset!
Anna jähmettyä vähintään nelisen tuntia ja valmista kiille.


Liota liivatteet ja mittaa kattilaan n. 0,5dl vaniljakastiketta ja kiehauta varovasti. Lisää liivatteet ja sekoita hyvin. Lisää loppu vaniljakastike ja anna hieman jäähtyä. Lisää kakun päälle ja anna jähmettyä mielellään yön yli.

6 kommenttia

  1. Tää resepti pitää laittaa ylös! :D

    VastaaPoista
  2. Tää on niin hyvää kakkua, on tullut tehtyä itsekin <3 Vitsit oot taitava näiden kanssa! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on! :) Voi kiitos ihana Emmi! You made my day❤️

      Poista
  3. Apua!<3 Nyt kyllä näyttää niiiiiiiin hyvältä!<3 Upea kakku!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ohh kiitos ihana!! ❤️ Tää on kyllä todella hyvä kakku!

      Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

FOLLOW ME ON INSTAGRAM @MIIASAARIN

© M I A Creative. Design by FCD.