LUSHIN KESÄYLLÄTYS - PAKETTI TÄYNNÄ KOSMETIIKKAHERKKUJA

14. kesäkuuta 2017


Lush halusi yllättää bloggaajiaan kesäisellä yllätyspaketilla, ja viime viikolla pakettiautomaattiin tupsahtikin mitä ihanin paketti täynnä aina niin herkullista Lushia! Olin aivan tohkeissani kun tutkin mitä kaikkea ihanaa paketti kätki sisälleen, aivan kuin joulu olisi tullut kesän keskelle! Mulla ei siis ollut tietoa mitä pakettiin oli valikoitunut ja yllätys oli ihan täydellinen! Tulin yllätyksestä todella iloiseksi kun tuoksuttelin näitä ihanuuksia ja suurinosa pääsikin ihan heti testiin. Osa tuotteista löysi lemppareiksi ensi nuuhkaisulla, mutta muutama yllätyskin paketista paljastui. Todella ihana ajatus ylläripaketista Lushilta ja toteutus täysi kymppi! <3



 IT`S RAINING MEN & YUZY AND COCOA - SUIHKUGEELIT


Ihana ihana It`s raining men! Tää vaan on niin ihanan tuoksuinen (tuoksuu aikalailla samalle kun TÄMÄ vartalovoi!) ja iskee ihan täysillä mun tuoksuhermoon. Ihanan makea hunajasuihkugeeli toffeen tuoksulla. Geeli sisältää myös mm. lootuksenkukkaa. Iho jää pesun jälkeen kosteutetuksi ja geeli vaahtoaa ihanasti. Tuoksu jää iholle oikeasti vähän pidemmäksi aikaa, mistä tykkään kovasti! Yuzu and cocoa en ole vielä käytönnössä ehtinyt testaamaan, mutta tuoksu on tässäkin aika ihana. Se sisältää mm. greippiä ja bergamottiöljyä.


CUP O` COFFEE - KAHVINAAMIO

Tätä kohtaan mulla oli ehkä pieni ennakkoluulo, koska en ole niinkään kahvin ystävä ja alkutuoksuttelulla tästä nousi myös jokin muukin tuoksu kuin kahvi. Kuitenkin testasti tätä innokkaana kasvoille ja kuinka ollakkaan naamio ei kasvoilla tuoksunut liikaa ja ainoa tuoksu jonka tunnistin oli kahvi. Kahvin tuoksu on kyllä miellyttävä ja koska kukaan ei tässä taloudessa kahvia aamuisin keittele, tätä tuoksuttelee ihan mielellään. Iho jäi ihanan raikkaaksi ja pehmeäksi, tänään testaan tätä toisen kerran!


 9 TO 5 PUHDISTUSMAITO, ENCHANTED EYE CREAM & MAGICAL MORINGA - POHJUSTUSVOIDE


Manteliöljyä ja orkkideaa sisältävä puhdistusmaito jättää todella ihanan pehmeän ihon! Mun paikoin  hieman herkälle iholle tosi ihana tuote. Silmänympärysvoide oli myös mun mieleen ja kun näitä kahta tuotetta olen käyttänyt yhdessä, iho on jotenkin tosi samettinen ja silmänympärys iho selvästi tykkää tästä hellävaraisesta ja raikkaasta voiteesta! Purkki ehkä annostelee pienelläkin pumppauksella liikaa tuotetta, mutta loput on sitten mennyt kosteuttamaan muutakin ihoa. Sitten Magical Moringa -primeri. Meikki liukuu hyvin tämä päällä ja vaikuttaa muutenkin jopa yllättävän hyvältä ollakseen totta, mutta tuoksu valitettavasti ei ole ollenkaan mun mieleen. Kuitenkin jos sulla on rasvoittuva iho, tätä kannattaa ehdottomasti kokeilla! Tää jättää niin ihanan samettisen mattapinnan iholle!

SALTED COCONUT SCRUB

Kermainen kookos-merisuolakuorinta käsille (ja jaloille) tuoksuu makealle kookokselle, Ei voi olla muutakuin ihana tuote, ihastuin tähän heti! Tuoksu on ihan super ja kuorii ihanasti kädet, ja vaikka kosteutusta kaipaavat kantapäät!

RO`S ARGAN BODY CONDITIONER

Vähän niinkuin hoitoaine vartalolle? 
Argan-öljyä, kaakaovoita, eksoottista cupuacu-voita, brazilianpähkinäöljyä sekä manteliöljyä sisältävä vartalohoito tuoksuu ihanan ruusuiselle ja tätä on kiva levittää koko vartalon iholle hiuksiin levitettävän hoitoaineen tapaan. Vähän ehkä suihkussa tuli sellainen fiilis että mitä tässä tekisi sillä aikaa kun tuote vaikutti hetken vartalolla, kun ei voinut edes lillua veden alla. :D  Kaippa tämän voisi pestä myös samantien pois, mutta halusin sen antaa vaikuttaa hetken. Tykkään tästäkin!

FAIRLY TRADED HONEY - SHAMPOO & JASMIN AND HENNA FLUFF EASE - ESIPESU HOITOAINE


 Shamppoo tuoksuu kivan makealle ja plussaa siitä, että se vaahtoaa kunnolla! Hiukset puhdistuivat myös tosi hyvin. Kampaajana, ja kampaamotuotteita vuosia käyttäneenä tämä tuote yllätti kyllä kivasti! 
Noniin - alkuun pakko myöntää että naamiota käytin ihan väärin (normi hoitoaineen tapaan) ja ihmettelin kun paljon kehuja saanut hoitotuote oikein tuntunut toimivan omaan pörröön, mutta tätähän kuuluu käyttää ns. "esihoitoaineena" kuiviin hiuksiin, ennen varsinaista shampoo ja hoitsikkapesua! Ehkä annan tälle siis vielä uuden mahdollisuuden, vaikkei tosi kukkainen jasminin tuoksu oikein olekkaan ihan mun ykköslempi tuoksuja.


THE KISS & POPCORN - HUULIKUORINNAT, SEKÄ PASSION FRUIT - HUULIVOIDE

Nää kaikki on vaan niin ihania! Kuorintoihin jää ihan hirveän koukkuun ja tälläkin hetkellä tekisi mieli kuoria huulet tuolla The Kissillä! Molemmissä ihana tuoksu (ja maku). Näillä tulee tosi pehmeät pusuteltavat huulet! Passionhedelmä on ihan lemppari muutenkin, joten tää huulivoidekkin pääsi lempituotteiden joukkoon. 



 Vitsit, olen näistä tuotteista ihan haltioissani! Tuore, käsintehty kosmetiikka todellakin on sitä ihaninta, ja varmasta eläinkokeettomuudesta tulee niin hyvä mieli! Pakkausten kierratysmahdollisuus on myös ihan mieletön juttu: tiesithän että kun viet viisi tyhjää, pestyä mustaa purkkia myymälään, saat vaihdossa ihanan tuorekasvonaamion?


Ihanaa keskiviikkoa! <3


Kaupallinen yhteistyö Lush

2 kommenttia

  1. Lushin tuotteet ovat kyllä niin ihania! <3 En oo vielä itse yhteenkään pettynyt, mulla on nyt käytössä pala-shampoo, mikä oikeasti pitää hiukset kunnossa :-D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pala-shampoo olisikin aika mielenkiintoinen testata! Sellaista mulla ei ikinä oo ollutkaan :) Nää on kyllä ihan valtavan ihania tuotteita tosiaan. Ihanaa maanantaita Emmi ❤️

      Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

FOLLOW ME ON INSTAGRAM @MIIASAARIN

© M I A Creative. Design by FCD.