KARAMELLISOITU LÄMMIN LEIPÄJUUSTO

17. huhtikuuta 2017




Ihana, rauhallinen pääsiäisviikonloppu on kyllä tullut tarpeeseen. On syöty hyvin ja ladattua akkuja seuraavia viikkoja varten. Oon nauttinut kyllä ihan superpaljon kun on saanut vain olla tekemättä mitään ja levätä. Pieni hengähdystauko ja oma-aika olikin ihan paikallaan. 

Ensi viikonloppuna on kivaa tiedossa ja hypätään siskon kanssa jo aamulla junaan ja kohti Helsinkiä. Junaliput ja hotelli on jo buukattu - can´t wait! Lauantaina otetaan suunnaksi Suvilahti ja Indiedays inspirationday ja illalla Blog awards! Toivon viikonlopulta verkostoitumista, inspiroitumista ja uusia tuttavuuksia. Shoppailua, brunsseja, skumppaa, hyvää ruokaa ja kikattelua unohtamatta!

KARAMELLISOITU LÄMMIN LEIPÄJUUSTO

voita
leipäjuustoa
kuohukermaa
siirappia

lakkahilloa
tuoreita marjoja

Viipaloin leipäjuusto sopiviksi annospaloiksi ja paista leipäjuustoa pannulla nokareessa voita. Käännä juustopalat hetken kuluttua ja lisää pannulle siirappia ja kermaa. Anna kerman kiehua muutama minuutti, jolloin kerma karamellisoituu siirapin kanssa. Tarjoa lämpimänä tuoreiden marjojen, sekä pannulle muodostuneen kastikkeen kera.

2 kommenttia

  1. Täytyykin kokeilla tällaista herkkua joskus! Ei ole tullut mieleen karamellisoida leipäjuustoa :-) Varmasti herkkua <3

    http://emmikristiinan.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa ehdottomasti kokeilla, herkkua on! :) kiitos Emmi kivasta kommentista ❤️

      Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

FOLLOW ME ON INSTAGRAM @MIIASAARIN

© M I A Creative. Design by FCD.