TROPICAL JUUSTOKAKKU

14. maaliskuuta 2017

Kivaa tiistaita! Viikonloppu meni kivasti rakennusmessuilla pyöriessä, maalla kotikotona rentoutuen ja ihanan aurinkoista keliä fiilistellen. Tuntuu jo ihan keväältä ♥ Perinteisesti leivottiin äidin kauniissa keittiössä jotain, kun oltiin kaikki koossa, ja tällä kertaa se oli TÄMÄ tropical juustokakku. Tätä kantsii kokeilla, jos olet enemmänkin raikkaan ja vähän kirpakan ystävä, etkä niinkään supermakean. 







Kakkumassa on tehty 1,5 kertaisena, jolloin kakkuun saatiin näyttävyyttä lisäkorkeudella. Muutoin tälläkertaa en muokannut valmista reseptiä, kuin pohjan osalta hieman. Kakku on ehkä enemmänkin moussemainen ja suuresta liivatteiden määrästä huolimatta rakenne on tosi kuohkea ja ihanan ilmava! Ehkä ensi kerran kun tätä teen, korvaan osan liivatteista valkosuklaalla, jolloin kakku saa hieman lisää kaivattua makeutta.


TROPICAL JUUSTOKAKKU 22cm

POHJA

n.180g kaurakeksejä
n. 50g voita

TÄYTE

1.5 kpl limen mehu
1 kpl sitruunan mehu
1 kpl appelsiinin mehu (keskikokoinen)
1dl kidesokeria
1rkl mangososetta
200g Mascaponea
125g appelsiinituorejuustoa
125g sitruunatuorejuustoa
6dl vispikermaa
0.5dl tomusokeria
8 kpl liivatetta

KIILLE

2 liivatetta
0.5 kpl limen mehu
0.5 kpl sitruunan mehu
0.5 kpl appelsiinin mehu
2rkl sokeria
2rkl mangososetta

Tarkemmat ohjeet kurkkaa TÄÄLTÄ!

XOXO

2 kommenttia

  1. Oijoi miten kaunis ja keväinen kakku <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kiitos ♥ Tästä kakusta tuli kyllä ihanan keväinen fiilis! :)

      Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

FOLLOW ME ON INSTAGRAM @MIIASAARIN

© M I A Creative. Design by FCD.