MAAILMAN PARAS JÄTTIKATKARAPU -PASTA

2. helmikuuta 2017


Tässä tulisi resepti superhelppoon ja niin maukkaaseen jättikatkarapu -pastaan! Rakastan jättikatkarapuja, ja voisin syödä maailman tappiin asti tulisia voissa paistettuja chili -rapuja, chilisten paahdettujen uusienperunoiden ja hyvän aiolin kanssa.
Nyt kuitenkin kokeilin jättikatkarapuja pastan kanssa, eikä mennyt yhtään pieleen! Niin hyvää! Ei ehkä sieltä kevyimmistä päästä, mutta aivan ihana viikonloppuruoka laadukkaista raaka-aineista valmistettuna. Lisäksi tosi helppo ja nopea valmistaa!




CHILINEN JÄTTIKATKARAPU -PASTA

200g jättikatkaravun pyrstöjä
loraus puolikuivaa valkoviiniä
2dl 15% ruokakermaa
kourallinen kirsikkatomaatteja
kevätsipulia
1 valkosipulinkynsi
pala tuoretta chiliä
ruohosipulia
rucolaa
ripaus mustapippuria ja suolaa

lisäksi tagliatelle pastaa

__________________

Poista ravuista kuoret ("pyrstöt" lähtevät pois kevyesti vetämällä, kun ravut ovat hetken sulaneet) ja kuullota pannulla oliiviöljyssä chilin, kevätsipulin, valkosipulin ja kirsikkatomaattejen kera. Mausta karkealla suolalla ja mustapippurilla. Lisää joukkoon loraus hyvää valkkaria, sekä ruokakerma. Anna kastikkeen keittyä kasaa hetki ja lisää silputtu ruohosipuli. Tarjoa pastan ja rucolan kera! 

Kannattaa ehdottomasti kokeilla jos on yhtään samanlainen jättikatkarapuhullu kuin täällä päässä ollaan!

XOXO

2 kommenttia

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

FOLLOW ME ON INSTAGRAM @MIIASAARIN

© M I A Creative. Design by FCD.