3 X SMOOTHIE + @VALO 24H

16. helmikuuta 2017


  *Yhteistyössä 24H VALO

Mun ruokavalioon on kuulunut jo pidempään Valo 24h mustikka pellavarouhe ja olen oikeastaan kokonaan luopunut omega-3 kapseleista, ja alkanut käyttää juurikin tätä pellava rouhetta 1-2 ruokalusikallisen verran smoothien tai jogurtin seassa joka aamu. Jo yksi rkl rouhetta takaa päivän omega-3 saannin! Aika huikeaa, eikö? Vaikka yksi tai kaksi ruokalusikallista smoothien joukossa ei ole suuri määrä, silti se maistuu sieltä smoothien joukosta pienestä määrästään huolimatta tosi hyvälle!
Valo 24H pellavatuotteissa on omega-3 lisäksi paljon muitakin tärkeitä ravintoaineita; pellavan kuidut hellivät vatsaa, ja tuote sisältää mm. magnesiumia, vitamiineja, sekä on proteiininlähde. 




Olin tosi innoissani tästä yhteistyö projektista, koska ennakkoon jo tiesin, että ainakin mustikkainen paahdettu pellava rouhe on erityisen hyvää ja muutenkin kuulunut ruokavaliooni jo hyvän aikaa! Kun availin tuotteita, huomasin heti että myös muutkin marjaisat pellava rouheet tuoksuvat ihan mielettömän hyville, niin kuin tuttu mustikkakin, johon olen ollut tosi ihastunut! Aito, ihana tuoksu, jota tekisi mieli vain tuoksutella. Lisäksi paahdettu rouhittu pellava on kotimaista innotiivisuutta, joka saa mut tykkäämään VALO 24H -tuoteperheestä vieläkin enemmän! Smoothien lisäksi rouhittu pelava sopii myös esimerkiksi salaatteihin ja leivontaan. Voin kuvitella jo kuinka hyvän lisän paahdettu pellava + puolukka toisi esimerkiksi rouheisiin sämpylöihin!



MUSTIKKA VANILJA SMOOTHIE

100g kotimaisia mustikoita pakasteesta
1 avocado
250g vanilja soijamaitoa
2 rkl VALO 24H paahdettu rouhittu pellava + mustikka
20g täysjyvä kauraleseitä

________


TYRNI-MANGO SMOOTHIE

50g pakaste tyrniä
50-100g tuoretta mangoa
200g luonnon jogurttia
1 rkl valmista chiahyytelöä, esim TÄTÄ
loraus persikka Bonnea
2 rkl VALO 24H paahdettu rouhittu pellava + tyrni
1 rkl mehiläisen siitepölyä

________

PUOLUKKA SMOOTHIE

100g kotimaisia puolukoita pakasteesta
puolikas banaani 
(1 rlk hunajaa)
250g maustamatonta rahkaa
loraus vaniljaista soijamaitoa tai vettä
2 rkl VALO 24H paahdettu rouhittu pellava + puolukka
1 rkl kaakaonibsejä

 _________________________
-


PAAHDETTU ROUHITTU PELLAVA


"VALO 24h -pellavatuotteissa kaikki siemenen ravintoaineet ovat elimistön käytössä. Jo ruokalusikallisessa (n.10g) on päivän omega-3:n tarve. Omega-3:n riittävä saanti (2 g/pv) auttaa ylläpitämään veren kolesterolitason normaalina. Ihmiselle välttämättömiä rasvahappoja on kaksi: linolihappo (Omega-6) ja alfalinoleenihappo (Omega-3). Näitä kasvuun, kehitykseen ja elimistön kaikkien solujen rakennusaineina tarvittavia rasvahappoja on pellavassa ravitsemussuositusten mukaisessa suhteessa.



Pellavan kuidut aktivoivat suoliston normaalia toimintaa. Liukenematon kuitu (2/3 pellavan kuiduista) tuo apua ummetukseen. Liukoinen kuitu (1/3 pellavan kuiduista) tasapainottaa aterian jälkeen veren sokerin nousua ja lisää kylläisyyttä. Lisäksi se auttaa kolesterolitasapainon ylläpitämisessä sitoen sappihappoja.



Pellavan lignaanissa on noin 700 kertaa enemmän antioksidantteja kuin puolukassa tai ruisleivässä. Lignaani on länsimaisen ruokavalion tärkein kasviestrogeeni. Lignaanin riittävällä saannilla saattaa olla vaikutusta hormoniperäisten syöpien ehkäisyssä" 
-VALO 24H




PAAHDETTU ROUHITTU PELLAVA + MUSTIKKA


"VALO 24h pellava + mustikkatuotteessa on runsaasti antioksidantteja, jotka ehkäisevät soluille haitallisten vapaiden radikaalien toimintaa elimistössä. Lisäksi mustikka sisältää runsaasti flavonoideja, erityisesti antosyaania." -VALO 24H

PAAHDETTU ROUHITTU PELLAVA + PUOLUKKA | LUOMU

"VALO 24h – pellava + puolukkasekoitus on luomutuote. Sen sisältämässä pellavassa ja puolukassa on runsaasti antioksidantteja, jotka ehkäisevät soluille haitallisten vapaiden radikaalien toimintaa elimistössä. Lisäksi puolukka sisältää runsaasti antibakteerista kiniinihappoa, joka alentaa virtsan happamuutta ja ehkäisee bakteerien kasvua ja toimintaa." -VALO 24H

PAAHDETTU ROUHITTU PELLAVA + TYRNI

"VALO 24h pellava + tyrnituotteessa on runsaasti antioksidantteja sekä C- ja E-vitamiineja, jotka ehkäisevät soluille haitallisten vapaiden radikaalien toimintaa elimistössä." -VALO 24H

Lisää infoa Lindeesin tuotteista ja 24H VALO -tuoteperheestä voit kurkkia TÄÄLTÄ! 

Aurinkoisia smoothiehetkiä, XOXO

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

FOLLOW ME ON INSTAGRAM @MIIASAARIN

© M I A Creative. Design by FCD.