TUPLASUKLAA NAKED CAKE

7. tammikuuta 2017


Tämä ihana talvinen nakukakku oli meillä joulupöydän jälkkärinä ja ekaa kertaa kokeilin Suklaapossun mielettömän mehevää suklaakakku pohjaa! Ja olihan se kaiken kehun arvoinen, varsinkin tykkäsin pohjan leikattavuudesta.
Pohjaa oli siis helppo käsitellä jäähtyneenä ja se ei ollut ollenkaan liian makeaa kaiken sen suklaankaan kanssa yhdistettynä,. Väliin tuli siis valkosuklaa -ja maitosuklaamousset vaniljarahkaan toteutettuna. Kakku oli myös siitä kiva että tein sen ilman liivatetta ja se pysyi tosi hyvin kasassa ilman sitäkin! Teemana oli winter wonderland-cake ja aika söpö siitä tulikin. Ostin Confetista syötäväksi sopivaa hopeakimalletta, jota ripsottelin kakun päälle niin innoissaan, että pian oli koko muikki glitterissä, haha. Harmi kun kimalle ei kuvissa näy niinkuin luonnossa, se oli niin nättiä kakun yllä! Kuin kimaltava pakkashanki!



TUPLASUKLAA NAKED CAKE


Pohja


Valkosuklaamousse

200g vaniljarahkaa
2dl kuohukermaa
180g valkosuklaata
(ripaus sokeria)

Maitosuklaamousse

200g vaniljarahkaa
2dl kuohukermaa
180g maitosuklaata
(ripaus sokeria)

Koristeluun

Vispikermaa noin 4 dl ja raffaello konvehteja.

_______________

Valmista pohja ohjeen mukaan ja jäähdytä kunnolla. Leikkaa kakku osiin ja valmista mousset. Sulata suklaat ja vaahdota kerma, sekoita kermavaahto, rahka ja suklaa keskenään, mausta tarvittaessa ripauksella sokeria. Kokoa kakku irtopohjavuokaan jossa mielellään reunakalvo ja anna jähmettyä jaakaapissa mieluiten yön yli.

Kun olet koonnut kakun ja se on jähmettynyt riittävän pitkään, ota se varovasti vuoasta ja ryhdy kuorruttamaan. Levitä ohut kermakerros kakun päälle ja tasoita spatulalla. Pursota halutessasi kermaa kakun reunoille. Koristele Raffaello konvehdeilla ja ripottele kimalletta kakun pintaan.

Ihanaa viikonloppua! XOXO

6 kommenttia

  1. Kaunis kakku ja kaunis kattaus! Ehdottomasti pitää testata tämä kakku.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaunis kiitos ❤ kannattaa testata ehdottomasti, tulehan kertomaan sitten maistuiko! :)

      Poista
  2. Instan puolella jo tätä kakkua ihastelin ❤ ja sen kautta myöskin päädyin blogiisi. Kerrassaan ihastuttava blogi sinulla! Tekisi mieli itsekin tehdä kovalla kädellä muutoksia omaan blogiin, mutta taidot ei riitä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oh, aivan ihana kommentti! Lämmittää mieltä niin tälläiset, kiitos! ❤ Ja mahtavaa että olet löytänyt tiesi tänne! Blogin muutostyöt on kyllä suuri projekti ja vaatii hermoja :D

      Poista
  3. Ihana kakku! Onko ohjeessa jokin virhe kun maitosuklaamousessa maitosuklaa mainittu kaksi kertaa? Kuuluisiko siinäkin olla vaniljarahkaa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kiitos kovasti! :) ooh voi hyvänen aika, on näköjään virhe! Eli siis vaniljarahkaa myös tähän mousseen! Kiitos tarkkaavaisuudesta, täytyykin mennä korjaamaan pikapikaa :D

      Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

FOLLOW ME ON INSTAGRAM @MIIASAARIN

© M I A Creative. Design by FCD.