MINE LIFE PLANNER - TEE ITSESI NÄKÖINEN ELÄMÄ

24. tammikuuta 2017


*Yhteistyössä Mine Life Planner


Postilaatikkoon tipahti yhteistyön merkeissä todella suloinen, silkkipaperiin kääritty ja satiininauhoin viimeistelty paketti. Heti kun sain Mine Life Plannerin käsiini, se tuntui omalta.
Ulkonäkö on tosi suloinen ja värit kalenterissa miellyttävät silmää. Kaikista parasta kalenterissa on se, että se on painettu ja tehty Suomessa. Ostamalla kalenterin tuet suomalaista yrittäjyyttä. Plannerista aistii, että se on kotimainen. Tässä on yksi asia jota itse arvostan suuresti, ja mielelläni tuen kotimaista yrittäjyyttä!
Kalenterissa on miellyttäävän tuntuiset paksut sivut ja jokaisen kuun kohdalla on motivoiva mietelause, suloisen kuvan kera. Kullakin kuulla on oma värinsä ja kalenterista löytyy viikko -ja kuukausinäkymät, sekä nimi -ja juhlapäivät. Nimipäivistä, sekä juhlapyhista iso plussa, näitä kun ei ulkomailta ostetuissa kalentereissa ole ja Suomesta on vaikea löytää miellyttävää ja kaunista kalenteria. Planneri sopii loistavasti pidempien projektejen suunnitteluun - ja hallintaan! Omille merkinnöille löytyy runsaasti tilaa ja useita sarakkeita. Esimerkiksi häiden suunnitteluun, treenikalenterina, tai bloggaajille sekä yrittäjille tämä on mainio apu! 


Itse rakastan projekteja ja asioiden listausta. Ajattelin käyttää planneria apuna niin postauksien suunnittelussa, kuin treeni -merkintöihin ja terveellisemmän, sekä säännöllisemmän elämän tukena. Kalenterin mukana saa söpön tarra-arkin, jolla saa ihanasti elävöitettyä lisää kalenterin sivuja. Tarrat ovat mitoitettu kalenterin sarakkeisiin sopiviksi.


Tilaisuus saada tämä ihanaakin ihanampi kalenteri tuli täydelliseen ajankohtaan, sillä en vielä ollut ehtinyt hankkia vuoden 2017 kalenteria. Innoissani täytin jo tämän viikon kohdalle erilaisia projekteja ja treenisuunnitelmia, mutta täällä yrittää flussapöpöt jyllätä ja niitä olen taltuttanut hunajan, inkiväärin, hedelmien ja vitskujen voimin! 

Jos sulla ei ole vielä tälle vuodelle kalenteria, suosittelen Mine Life Planneria lämpimästi! Ja täysin omasta tahdostani, sillä tykkään tästä todella kovasti. Ihanaa että kotimaisiltakin markkinoilta löytyy näin ihana kalenteri, jossa on omille jutuille tilaa reilusti ja ulkonäkö on nätti! Oman elämänhallintakalenrerin voit tilata mm. TÄÄLTÄ

___________________

"Mine Life Planner on paljon muutakin kuin kalenteri. Se on työkalu, arjen apu. Sinun matkasi. Sivuilla on paljon tilaa suunnitelmille ja omille merkinnöille."

XOXO

2 kommenttia

FOLLOW ME ON INSTAGRAM @MIIASAARIN

© SWEET BITES. Design by FCD.