KEVÄTTÄ KEITTIÖÖN

19. tammikuuta 2017


Viimeaikoina olen panostanut uusiin keittiötarvikkeisiin ja niitä sain myös ilokseni joululahjaksi. Tosi ihanaa kun arkisia keittiövälineitäkin saa nykyisin niin kovin kauniita. Puuvartiset harmaat Riviera Maisonin nuolija, pieni kauha ja vispilä on tosi kauniit, ja puuvarsissa on suloiset kaiverrukset ja pieni nahkainen naru, josta ne saa tarvittaessa vaikka roikkumaan.
Pentikin hempeän pastilliset lasta ja suti ovat juuri sitä Karamelli -sarjaa joita muutama postaus takaperin haaveilin. Ne oli vaan ihan pakko kotiuttaa viime viikonloppuna kun kävin Pentikillä. Ostosreissulla kävin myös siellä kangaskaupassa, josta mainitsit, mutta en löytänyt kuin hirvittävän kalliita kankaita ja oikeastaan en edes mitään kivoja. Joten kankaat jäi kauppaan, kun totesin että saan ostettua valmiita koristetyynyliinoja paljon edullisemmin kuin itse tekemällä, ja vieläpä kauniimpia. Petyin vähän kangaskauppa reissuun ja päätin että jotain pientä kivaa on kuitenkin saatava. Se pieni kiva löytyi Pentikiltä tällä kertaa. 





Poikkesin myös ihanassa Sisustus satiinissa, kun piti palauttaa sinne yksi pikkuostos ja samalla silmäilin ale -hyllyt läpi. Mukaan tarttui Riviera Maisonin lasinen pumppupullo käsisaippualle ja kaunis pyöreä pastamitta. Hintaa näille jäi vain noin viisi euroa kappale, joten kannatti kurkata alennus -hyllyt läpi! Piece of cake -kakkulapio on ihan lemppari ja sen sainkin joululahjaksi. Balmuirin pellava -keittiöpyyhkeeseen olen myös tyytyväinen, sen ostin joulunalla. Miten pieni keittiöpyyhekkin voi olla niin kovin rakas, haha! Lisää Balmuiria tänne kotiin, kiitos!



Onko muilla jo kevättä keittiössä ja muualla kotona? Ihanaa kun kevät tulee ja kaipaan nyt erityisesti raikasta fiilistä kotiin. Tänään ostin kevään ensimmäiset tulppaanit, joka on kyllä varma kevään merkki! Joulun jälkeen on aina hiukan haikea fiilis, mutta nyt innolla kohti tulevaa kevättä ja kesää. Täällä on tämä vuoden alku sujunut niin huikean hyvin ja vaikka vasta ollaan tammikuun puolessa välissä, on ehtinyt tapahtua vaikka mitä ihanaa.


Olen niin onnellinen tällä hetkellä että ei muusta väliä. -Upeita yhteistyökuvioita on luvassa tälle keväälle ja niitä kaipaamiani uusia ovia on todella auennut viime viikkoina! Muutenkin kaikki on niin ihanasti juuri nyt ja innolla odotan mitä muuta tällä vuodella on minulle tarjota. - Bring it on, 2017!

P.S.  Käy kurkkaamassa facebookista JKL-blogit ja Keski-suomen sisustus -ja lifestyleblogit - yhteisöt ja käy täppäämässä "tykkää" 

Facebook -sivujen kautta pääset seuraamaan Jyväskylän ja keski-suomen alueen inspiroivia blogeja laajalta aihealueelta. Tervetuloa seurailemaan! 

Ihanaa torstaita!

XOXO

6 kommenttia

  1. Sulla on kyllä mielettömän ihania kuvia! Voisin ottaa itselleni kaikki nuo keittiöjututkin! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kiitos Miina mieltä lämmittävästä kommentista, tosi ihanaa että tykkäät! ❤

      Poista
  2. Yhdyn Miinan sanoihin kirjaimellisesti! 💕 Blogi muutenkin on todella inspiroiva! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanaa että voin inspiroida! :) Kiitos aivan ihanasta kommentista Jasmin! ♥

      Poista
  3. Ai sinäkin olet Jyväskylästä ☺ Jyväskylässä onkin paljon inspiroivia bloggaajia, ja niitä mielelläni seurailen ☺ Jotenkin sitä kautta saa pidettyä vanhan kotikaupungin lähellään tai jotain sellaista siinä on 😄

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta, onhan se mukava seurata vanhan kotikaupungin elämää, sitten vaikka blogien kautta! :) ei pääse Jyväskylä unohtumaan ❤️😁

      Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

FOLLOW ME ON INSTAGRAM @MIIASAARIN

© M I A Creative. Design by FCD.