BLACK FOREST CAKE LINDA LOMELINON TAPAAN

27. joulukuuta 2016

Inspiroivan Linda Lomelinon @linda_lomelino reseptiä mukaillen toteutettu black forest cake sulaa suussa. Muhkeiden tummien kakkukerroksien välissä on reilusti mascarponevaahtoa ja kirsikoita juuri sopivasti. Päällä kerros suklaaganachea, suklaalastua ja lisää suloisia kirsikoita.
Vaikka kakku on halkaisijailtaan pieni, korkeus tuo kakkuun kokoa. Alkuperäinen ohje on tehty vieläkin pienempään vuokaan kuin tämä, joten se on tosi soma ja upean näköinen!

Black forest cake (18cm)

Pohja:

50g voita
3dl vehnäjauhoja
1dl tummaa kaakaojauhetta
1tl leivinjauhetta
1tl soodaa
ripaus suolaa
2,5dl sokeria
1 suuri kananmuna
1,5dl maitoa
1dl kiehuvaa vettä

Mascasponetäyte:

250g mascarponea
2dl tomusokeria
3dl kuohukermaa

Väliin: 

Tuoreita kirsikoita paloina tai rommiin säilöttyjä kirsikoita 90g

Suklaaganache:

50g tummaasuklaata
1/4dl kermaa
1tl voita

Päälle: 
n.80g Maitosuklaa rouhetta 
Tuoreita kirsikoita

Ohjeet toteutukseen ja alkuperäisen reseptin upeine Lindan kuvineen löydät TÄÄLTÄ ♥

XOXO

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

FOLLOW ME ON INSTAGRAM @MIIASAARIN

© M I A Creative. Design by FCD.